PSC "Pinki"

Jedno od najlepših i, pored velike sale, najviše korišćenih mesta u Sportskom centru je foaje. Kompletno renoviran 2014. godine, poseduje specijalan sportski pod, dimenzija 12×13 metara, namenjen prvenstveno za stoni tenis ali je pogodan za sve vrste sportsko rekreativnih aktivnosti.  Pregrađivanjem se dobija kamerna scena sa gledalištem, koja je predviđena za scenske i muzičke programe. S obzirom na to da foaje poseduje i mini gledalište kapaciteta 100 mesta, pogodan je i za organizovanje seminara, projekcija i predavanja. U sklopu je i pres centar, pa je i idealan za priređivanje privrednih prezentacija i muzičkih izložbi.
Kafe „Pinki“, koji se nalazi u sklopu poslovno sportskog centra “Pinki”, predstavlja idealno mesto u kojem, uz vrhunsku kafu, ljubazno osoblje i prijatnu atmosferu, kao i besplatan internet, možete provesti svoje slobodne trenutke posmatrajući uživo kuglanje,  slušajući muziku ili bodreći omiljeni sportski klub, koji možete pratiti na nekoliko sportskih kanala, koji se emituju na više LCD televizora u samom objektu.

Kafe „Pinki“ predstavlja idealno mesto za predah posle napornih treninga, ili opuštanje pred važnu utakmicu ili događaj. Kako je lociran u samom središtu svih sportskih aktivnosti, pored kuglane i velike sale, u blizini teretane, fitnes centra i trenažne sale, u neposrednoj blizini teniskih terena, a naspram bazena i otvorenog multifunkcionalnog sportskog terena, Pinki Kafe je pravo mesto za sve sportiste, rekreativce i sportske entuzijaste.

Centralno mesto odvijanja svih vrsta sportskih i kulturnih manifestacija je velika sala. Najsavremenija  oprema zadovoljava potrebe svih sportskih klubova, građana, raznih udruženja i organizacija kao i odvijanja takmičenja na međunarodnom nivou.  Teren je pogodan za košarku, rukomet, odbojku, futsal i brojne druge sportove, uz mogućnost odvajanja terena pokretnom zavesom. U zavisnosti od vrste manifestacije, kapacitet gledališta je od 1300 do 3000 mesta.
Počev od 2013. godine velika sala je značajno renovirana. Urađena je adaptacija parketa i postavljanje novih stolica u gledalištu, remontovane su teleskop tribine, kupljeni novi koševi, zamenjeno postojeće halogeno osvetljenje led izvorima svetlosti, renovirani su centralni toaleti i novinarska loža, a kompletan objekat sportskog centra obezbeđen je video nadzorom.

Fitnes sala Poslovno sportskog centra “PINKI” idealno je mesto za sve one koji vode računa o svom telu i zdravlju, za rekreativce i profesionalce, za decu i odrasle. Nov, renoviran i potpuno opremljen prostor za sve vrste aktivnosti: aerobik, pilates, jogu, zumbu, kondicione treninge, personalne i grupne treninge, ples. Klimatizovana i potpuno ozvučena, fitnes sala poseduje svu opremu neophodnu za sve vrste aktivnosti: strunjače, ripstole, pilates lopte, vijače, tegove i sl.

U prijatnom ambijentu idealno smeštenom uz Kafe „Pinki“ nalazi se najstarija kuglana u Sremskoj Mitrovici. Sa četiri staze za kuglanje, predstavlja idealno mesto za takmičenja, ali i rekreativne partije i okupljanja sve većeg broja građana.
Idealno za sva životna doba, kuglanje je igra koncetracije, sigurne ruke i oštrog oka.
Bilo da ste amater ili profesionalac, kuglana Poslovno sportskog centra “Pinki” idealno je mesto za opuštanje sa prijateljima i porodicom.

Najkvalitetniji teniski tereni na području Sremske Mitrovice nalaze se u sklopu Poslovno sportskog centra “Pinki”, sa gledalištem od 1000 sedišta.  Kako je kvalitet terena bio imperativ pri izgradnji, teren je moguće koristiti bez obzira na vremenske uslove, čime su se teniski tereni Poslovno sportskog centra “Pinki” istakli kao jedini i pravi izbor kako za rekreativne mečeve tako i za takmičenja domaćeg i međunarodnog karaktera. Tereni su osvetljeni reflektorima, te ih je moguće koristiti do kasnih večernjih časova.

Multifunkcionalni teren namenjen je sportovima gde je osnovni rekvizit lopta, kao što su košarka, odbojka, rukomet i mali fudbal. Sama površina terena obložena je tartanom debljine 4,6cm, što je važno za korisnike jer će sačuvati svoje zglobove. Celokupna površina je 35×25 metara a na njemu se nalaze i klupe, deo za gledalište i reflektori.Adresa: Trg Svetog Dimitrija 36
Telefon:  022/611 555
Email: spcpinki@gmail.com

www.pscpinki.org.rs