КРЕНУЛА ИСПЛАТА ЗА ЕНЕРГЕТСКЕ ВАУЧЕРЕ

Наставља се подела енергетских ваучера грађанима који су остварили право на њих, по Јавном позиву који је расписао Град Сремска Митровица, а биће завршена до четвртка, 2. фебруара.

Како је рекао начелниик Градске управе за социјалну заштиту и заштиту животне средине Дражен Риђошић, иако је подела ваучера још у току, од среде, 1. фебруара почела је исплата првих ваучера, односно средстава у износу од 10.000 динара, грађанима који су доставили захтев, рачун-отпремницу и текући рачун за уплату средстава. Поред тога ЈКП „Топлификације“ добило је списак грађана од надлежне Градске управе, који су остварили право за енергетске ваучере, а користе услуге овог предузећа. На тај начин сви они ће бити у претплати за грејање у вредности 10.000 динара, што ће им бити реализовано на наредном рачуну за грејање, односно наредним рачунима док не утроше 10.000 динара.

Подсећања ради, пристигло је 947 пријава за енергетске ваучере, од којих је важећих било 880. За ову намену издвојено је 8,5 милиона динара.