ПРЕМИЈЕРКА БРНАБИЋ У БЕШЕНОВУ И РАДИНЦИМА

Премијерка Републике Србије Ане Брнабић посетила је у суботу 3. јула   Бешеново, сеоску амбуланту и месну заједницу.

Ану Брнабић је дочекао министар пољопривреде, водопривреде и шумарства Србије, Бранислав Недимовић, градоначелница Сремске Митровице, Светлана Миловановић и представници локалне самоуправе.

Премијерка и министар у Бешенову су обишли просторије месне заједнице, и сеоску амбуланту.

Какви су услови за бољу привредну климу, шта недостаје мештанима Бешенова, биле су главне теме приликом посете премијерке Ане Брнабић.

Премијерка Србије Ана Брнабић је почела посету Бешенову, том приликом је разговарала и са председником Месне заједнице Бешенова, са привредницима, и провела је конструктиван и опуштен разговор са мештанима  у овом крају, након Бешенова, премијерка је обишла и комплетно реконструисан објекат здравствене амбуланте у Бешенову.

Са нова три километра пута пута, од Фрушке горе до Сремске Митровице стижу се за 14 минута. Асфалт широк више од шест метара довољан да се пољопривредне машине мимоиђу, а када би нов пут имали и до језера Бели камен, мештани тврде, и бројни туристи би брже долазили у Бешеново.

Мештани се надају и обнови сеоског дома.

Локална самоуправа реконструкцијом амбуланте у Бешенову, и у  осталим селима, учинила је да становници села имају подједнако квалитетне услове здравствене заштите, рекао је председник Месне заједнице Бешеново, премијерки Брнабић.

Премијерка Брнабић са министром Недимовићем у Радинцима заједно са свештеником Душком Марјановићем обишли су цркву Светог архангела Гаврила.

Марјановић Душко, свештеник цркве рекао је да мештани морају заврнути рукаве и упрегнути се посла и додао да је најважнији пројекат овог села реконструкција водоводне мреже.

Марјановић наводи како је водоводна мрежа дотрајала и како пуца и да ако се на неком месту поправи, на осталим местима настави са пуцањем. Такодје наводи како је потребно деце на селу и плаши се да кроз 15 година неће бити деце у школи.

Да би домаћинства била још успешнија, и услови за живот бољи, биће и нових инвестиција, најављује премијерка.

„Знам да је у многим местима још проблем водоснабевање и то је нешто на чему ћемо радити у наредном периоду“, обећала је премијерка Брнабић.