ГРАДОНАЧЕЛНИЦА ОБИШЛА МЕДИЦИНАРЕ У СОКОБАЊИ

Градоначелница Светлана Миловановић и директорица Завода за јавно здравље прим. др Нада Зец Петковић, данас су посетиле Сокобању, где у хотелу "Моравица" на више него заслуженом одмору бораве медицински радници из нашег града. 
Четврта група медицинских радника из Завода за јавно здравље и Опште болнице из Сремске Митровице допутовали су јуче у Сокобању где ће боравити пет дана. Иницијатор и покровитељ овог путовања је Град Сремска Митровица у сарадњи са КПЗ Сремска Митровица. 


Градоначелницу и директорицу Завода за јавно здравље дочекале су Андреа Лазић, виши санитарни техничар Завода за јавно здравље, и Ивана Матијашевић, доктор медицине Завода за јавно здравље. 
Видно расположени, а пријатно изненађени ненајављеном посетом градоначелнице и директорице Завода за јавно здравље, медицински радници су истакли да су веома задовољни смештајем, да им одмор прија, јер иако је епидемиолошка ситуација повољнија, борба против вируса COVID-19 још увек није готова. 
Градоначелница Миловановић је истакла да је ово најмање што је Град могао да учини за медицинске раднике, који даноноћно раде у посебним условима, под великим ризиком за сопствене животе, уз максималан труд и залагање.