МИТРОВИЦА ГРАДИ ШКОЛЕ ЗА ПОНОС

Руководство Основне школе "Јован Поповић", заједно са Градом Сремска Митровица организовало је Дан отворених врата, 15. маја 2021. године, када се и званично прославља Дан ове школе, обележивши 60 година њеног постојања и рада. 
Наставници и учитељи, предвођени директором школе, Слободаном Стојиљковићем, дочекали су посетиоце и омогућили им обилазак нове зграде, кабинета и специјализованих просторија за рад. Посетиоци су током Дана отворених врата могли да виде модерно опремљене просторије у школи за коју се може слободно рећи да је по опремљености лидер не само у нашој земљи, већ и у целом региону. Све учионице опремљене су интерактивним таблама и лаптоп рачунарима. Паметне учионице спој су модерног и удобног простора, савремене технологије и новог искуства учења и образовања 21. века. 
Током посете школи, градоначелница Сремске Митровице, Светлана Миловановић, истакла је да је ово најбоље опремљена школа у региону, која се простире на 4.100 квадратних метара, и најавила даља улагања у ову установу.