КРЕЋЕ АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦА У ЛЕЖИМИРУ

Град Сремска Митровица наставља са репарацијом и реконструкцијом локалних путева. Почели су радови на асфалтирању пута у Фрушкогорској, Сутјеској и Пинкијевој улици у Лежимиру.

По речима заменика градоначелнице, Петра Самарџића, у протеклој години је асфалтирано близу 15 километара путне мреже, углавном у руралном подручју и поред добро познате епидемијске ситуације, изазване вирусом корона. У сваком митровачком селу асфалтирана је најмање једна улица.

Што се тиче овогодишњих радова креће се од Лежимира, где су започети припремни радови, а ускоро планира и наношење асфалтног слоја, те ће мештанима Лежимира врло брзо бити омогућен безбедан и комфоран прилаз кућама. Приликом обиласка радова, заменик градоначелнице је нагласио, да се на овај начин решава дугогодишњи проблем у селу, у којем се, због лошег времена, кише, блата и воде, која се сливала, овим улицама, није било могуће пролазити.

Град Сремска Митровица ће и у наредном периоду наставити са уређењем руралне путне инфраструктуре, и то је нешто што ће се радити перманентно и у континуитету.