РЕКОНСТРУКЦИЈА ПУТА ГРГУРЕВЦИ-МAНЂЕЛОС

После обнове саобраћајница Велики Радинци, Бешеново и Шуљам, у току су радови на реконструкцији пута Гргуревци – Манђелос. Радове је обишао Мирослав Јокић начелник Градске управе за опште, заједничке послове и имовину, и према његовим речима, ради се о деоници дужине 4,7km, вредност радова је 64 милиона динара и финансирани су од стране Јавног предузећа „Путеви Србије”.

Како је истакао Јокић, ово је још један показатељ константног улагања у инфраструктуру Града Сремска Митровица и показатељ одличне сарадње са покрајинским и републичким органима, пре свега захваљујући потпредседнику Владе, Браниславу Недимовићу, који константно врши притисак на улагања у овом тренутку, у сеоску инфраструктуру.

Подсетио је да су у претходних неколико месеци извршeне реконструкције значајних саобраћајница ка насељеном месту Бешеново и Шуљам у вредности од преко од 180 милиона динара. Потпуна обнова пута Гргуревци – Манђелос је корак даље.

Душко Крстић, председник Месне заједнице Гргуревци, захвалан је и Влади Републике Србије и Граду Сремска Митровица, који улажу велике напоре у обнову фрушкогорских путева.

Радови ће трајати око два месеца, извршиће се потпуна реконструкција коловоза али ће се отклонити и проблеми који су утицали да овај пут буде готово непроходан, а то су бујичне воде. Постављањем ивичњака и ригола, бујичне воде ће бити усмерене у каналску мрежу и тиме ће се обезбедити дуговечност ове саобраћајнице, пре свега за мештане ова два села који ће их користити, а и туристе који све више пролазе овом деоницом и посећују богатства Фрушке горе.