ЛИНК гроуп обезбедио бесплатне курсеве енглеског језика за ђаке у Основној школи „Јован Јовановић Змај” из Сремске Митровице

Успешно се наставља акција у којој  ITAcademy, као део LINK groupa, поклања бесплатне онлине курсеве енглеског језика ђацима основних школа у Србији.

У досадашњим акцијама је учествовало преко 60 основних школа, у којима је више од 260 ђака добило могућност да бесплатно научи или усаврши енглески језик. 

Поносно објављујемо да се акцији прикључују и школе из наших крајева и да ће могућност да додатно науче енглески језик сада имати и ђаци из Основне школе „Јован Јовановић Змај” из Сремске Митровице.

Након што се региструју на страни пријаве, ђацима ће бити омогућено да путем платформе за онлине учење приступе курсевима од куће и у време када њима највише одговара, а курсеви су класификовани према различитим нивоима знања, који се одређују након почетног теста.

Позивамо и остале компаније које на било који начин могу да допринесу да се побољшају квалитет и услови живота наших најмлађих чланова друштва да се укључе у сличне акције и омогуће им срећније и безбрижније одрастање и детињство.