Вукашин постао нови „Мали градоначелник“ Митровице

Вукашину Пуђи, ученику другог разреда Основне школе „Јован Јовановић Змај“ из Мартинаца почео је мандат малог градоначелника Сремске Митровице. Могућност и посебну прилику да буде мали митровачки градоначелник, он је стекао победом на литерарном конкурсу.

„Мали“ градоначелник упознао се са градоначелником Владимиром Санадером, посетивши заједно са својом учитељицом Градску кућу и том приликом два градоначелника разговарала су о свим потенцијалним могућностима међусобне сарадње.

„Пројекат „Мали градоначелник“ замишљен је да приближи рад локалне самоуправе нашим најмлађима, да они полако кроз своје школовање спознају и неке ствари везане за само функционисање града, шта ми то овде радимо, шта желимо да радимо и наравно оно најважније због кога то радимо, а то су свакако деца која стасавају и која би требало сутра да буду добри и угледни грађани Сремске Митровице“, рекао је том приликом градоначелник Санадер.

Нови мали градоначелник Вукашин из Мартинаца открио је јавности своје планове:

„Моји другари желе да се отвори клизалиште и у Мартинцима. Потрудићу се да испуним све жеље које су ми другари написали на папиру, једино не могу само једно да испуним, а то је да буду скраћени часови целе године.“