СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ: Почело гласање

Гласање за учеснике манифестације „Србија у ритму Европе“ званично је отворено од 1. јуна, а свој глас за децу из Сремске Митровице можете упутити слањем поруке ПЕСМА _ 20 на број 1557.

Финална манифестација ће се одржати у овогодишњем граду домаћину Нишу, у суботу, 16. јуна.

У манифестацији “Србија у ритму Европе” поред Митровчана учествоваће и деца из преко двадесет других градова и општина широм Србије, а сам пројекат обухвата такмичење у певању и плесу. Учесници манифестације из сваког града у Србији представљаће по једну европску земљу. Ове године екипа из Митровице ће представљати Краљевину Шведску са песмом Еупхориа.

Награда за победника музичког такмичења „Србија у ритму Европе“ је:
1. НАГРАДА:
50% од укупног нето прикупљеног СМС-а се преноси у буџет града, који одмах пребацује средства школама из којих долазе деца учесници тог града. А награда која је дата у виду донације се мора потрошити за побољшање квалитета и унапређење просторија у којима деца школе бораве.

2. НАГРАДА:
Деца победници целог музичког такмичења путују 7 дана у једну од земља учесница такмичења, по одлуци организатора такмичења. Деца победници се шаљу на наградно путовање најкасније три месеца од живогт елевизијског преноса.

Са једног броја телефона мозете гласати неограничен број пута, све до краја манифестације 16. јуна.

ozon.rs