МИТРОВИЦА ПРВА НА РАДНИЧКИМ СПОРТСКИМ ИГРАМА

Спортска екипа Града Сремска Митровица победник је 49. Радничких спортских сусрета синдиката управе Србије. Прво место у генералном пласману, Сремска Митровица је остварила у изузетно јакој конкуренцији 39 екипа из целе Србије.

Радничке спортске игре су и ове године одржане у Бањи Врућици у Теслићу, Република Српска, БиХ. Мушке и женске спортске екипе Сремске Митровице истакле су се у различитим дисциплинама - кошарка, одбојка, мали фудбал, тенис, стони тенис, обарање руку, стрељаштво, атлетика, куглање, шах, пикадо, риболов и надвлачење конопца.

Честитамо колегиницама и колегама на освојеним медаљама и пехарима у екипним и индивидуалним спортовима, и на освојеном првом месту! Посебне честитке колегиницама и колегама који су проглашени за најбоље појединце - Ивона Шарић (кошарка), Смиљана Ћирић (тенис), Милана Зељковић (одбојка), Дејан Бурмазевић (куглање), Синиша Стефановић (риболов) и Младен Симовљевић (атлетика), као и Снежани Бисерчић, председници Синдиката градске управе Сремска Митровица, која је сјајно предводила екипу!